A ViaSale Travel S.L. egy Spanyolországban alapított, a Kanári-szigeteken működő társaság, mely komplex szolgáltatást nyújt az idelátogató magyar turistáknak. Jól képzett, évek, évtizedek óta itt élő magyar munkatársai kiváló helyismerettel és remek kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, mely garancia a minőségi kiszolgálásra.

A Kanári-szigetek, elsősorban Tenerife, nem csak népszerű nyaralóhely, de időtálló ingatlanbefektetési lehetőségekben is bővelkedik. A cégünk erre építve egyéb tevékenységei mellett egy jól prosperáló ingatlanpiaci üzletágat is működtet, mely jogvégzett szakember irányításával és spanyolul anyanyelvi szinten beszélő magyar munkatársainak közreműködésével megbízható partner az Ön ingatlanvásárlásának lebonyolításában.

Abban az esetben, ha nem letelepedési szándékkal lett vásárolva az ingatlan, a ViaSale Travel üzleti profiljába illeszkedően készséggel közreműködik annak bérbeadásában, ellátva az ingatlan gondnoki teendőit is.

A ViaSale Travel azért dolgozik, hogy minden ügyfele teljes körű, magas színvonalú, professzionális kiszolgálásban részesüljön, mert az elégedett ügyfél elismerő szavainál nem létezik jobb ajánlás.