Kiváló közbiztonság

Jelenleg a Kanári-szigetek Európa talán legbiztonságosabb része, mivel könnyű kontrollálni a be- és kilépőket, valamint a behozott dolgokat is. A közbiztonság ezen túlmenően is kiváló, a köznapi bűncselekmények száma is elenyésző, a rendőrség pedig kiemelt figyelmet fordít a turistaövezetekre.

Fantasztikus klíma

Az időjárás állandó és kiegyensúlyozott, az éves átlaghőmérséklet 26 fok, a napsütéses napok száma 350-360 nap. Nem véletlenül hívják például Tenerifét az „örök tavasz szigetének”, itt egész évben „szezon” van.

Elbűvölő környezet

A Kanári-szigetek minden egyes szigete más, de abban megegyeznek, hogy valamennyin változatos és vadregényes gyönyörű tájegységek találhatóak a síkságoktól a 2 és 3 ezer méter magas hegyekig, a tengerparton pedig „playák”, homokos és sziklás strandok várják a fürdőzni vágyókat.

Európai színvonalú infrastruktúra

Bár Afrika partjainál fekszik, a Kanári-szigetek abszolút európai körülményeket kínál. Remek úthálózat, vezetékes víz-, csatorna-, elektromos- és telefonhálózat van kiépítve, illetve nagyrészt szélessávú internetelérés is biztosítva van. Mind a higiénia, mind a közegészségügy, de általában is a körülmények európai színvonalúak.

Könnyű megközelíthetőség

Repülővel csak néhány óra a távolság és Budapestről, de akár Bécsből is több közvetlen repülőjárat található.

Értékálló befektetés

Páratlan adottságainak köszönhetően a Kanári-szigeteken az ingatlanbefektetés nem csak őrzi az értékét, hanem hasznot is generál. A kiadás céljából vásárolt ingatlanok töltését, kezelését a gondnoki teendőket is beleértve vállalja a ViaSale Travel. Külön említésre érdemes, hogy az ingatlanadó az egyik legalacsonyabb Európában.